O nama

O doktorki

Dr Gorica Pavlović

Specijalista interne medicine, subspecijalista kardiologije
i subspecijalista nefrologije

Dr Gorica Pavlović je rođena 1967. godine u Smederevskoj Palanci. Osnovno medicinsko obrazovanje i zvanje doktor medicine je stekla u periodu od 1986-1993 na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Posle obavljenog pripravničkog staža u Domu zdravlja Novi Beograd i godinu dana rada u opštoj praksi u Domu zdravlja u Velikoj Plani, od sredine 1996-2003 godine zaposlena  je u Vojnomedicinskoj Akademiji u Beogradu gde je najpre završila specijalizaciju iz interne medicine i stekla zvanje specijalista interne medicine, a potom 2 godine radila u Klinici za nefrologiju VMA.

Dr Gorica Pavlović

Specijalista interne medicine,
subspecijalista kardiologije i subspecijalista nefrologije

U periodu od 2003-2009. godine  radila je u privatnoj internističkoj praksi i u tom periodu obavila subspecijalizaciju iz kardiologije i stekla zvanje subspecijalista kardiolog  na Medicinskom fakultetu u Beogradu. U periodu od 2009-2018. bila je zaposlena u Specijalnoj bolnici za hemodijalizu Fresenius Medical Care u Beogradu  a godine 2016 završila je subspecijalizaciju iz nefrologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu i stekla zvanje subspecijalista  nefrologije. Od 2019-2022. godine zaposlena je u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata u Beogradu. Ukupni radni staž u medicni 28 godina, kao internista od 2000. godine, od 2010. kao subspecijalista  kardiolog,  a od 2016. godine i kao subspecijalista  nefrolog.

Dr Gorica Pavlović ima iskustvo u oblasti neinvazivne kardiološke i nefrološke dijagnostike (ultrazvuk srca, Holter krvnog pritiska, Holter EKG-a, ultrazvuk trbuha, ultrazvuk bubrega), dijagnostike i lečenja akutnih i hroničnih internističkih,  kardioloških i nefroloških oboljenja i stanja kao što su: povišen krvni pritisak, srčana insuficijencija, aritmije, angina pektoris i druga oboljenja srca, urinarne infekcije, upalne bolesti bubrega, insuficijencija  bubrega kao i iskustvo u radu sa pacijentima koji su na dijalizi). Član je  strukovnih udruženja kardiologa i nefrologa Srbije kao  i sekcija kardiologa i nefrologa Srpskog lekarskog društva.

Odgovornost svakog pojedinca je ključna u očuvanju zdravlja, prevenciji i lečenju bolesti, tako da su lekar i pacijent u istom timu i na istom zadatku. Lekar možda ne može sve da izleči, ali može da odgovori na sva vaša pitanja i dileme, da da savet i mišljenje a neretko i sam razgovor može da bude lekovit.

Ordinacija

HERZ medika

U ordinaciji se mogu obaviti:

  1. Preventivni pregledi
  2. Dijagnostičke procedure
  3. Ordinirati terapija
  4. Sprovoditi kontrole hroničnih bolesti i stanja iz oblasti: kardiologije, nefrologije, pulmologije, endokrinologije, reumatologije, gastroenterologije, hematologije uz prethodno zakazivanje i dogovor.

 

Individualni pristup svakom pacijentu je praktično bez vremenskog ograničenja trajanja pregleda i preduslov je za kvalitetno sagledavanje problema, preciznu dijagnozu i pravljenje daljeg plana ispitivanja i lečenja.

Kontaktirajte nas

Proverite svoje zdravlje u ordinaciji HERZ MEDIKA

Preko 20 godina iskustva u internoj medicini